Tuđmanov unuk uspavao i opljačkao čoveka, na kraju uhapšen!

Igor Tuđman i njegova devojka osobi s kojim su dogovorili seks utroje sipali omamljujuću supstancu u piće, a onda odmaglili s njegovim džipom i parama. Uhapšeni su na granici s Hrvatskom

  • 7

Igor Tuđman (33) i njegova devojka Nataša Antolović (27) uhapšeni su juče kada su pokušali da uđu u Hrvatsku. Oni se sumnjiče da su prevarili, uspavali i pokrali za sada neimenovanu osobu iz beogradske opštine Vračar.

Tuđman i Antolovićeva su se s pomenutim čovekom upoznali preko sajta za upoznavanje smokva.com i s njim dogovorili seks utroje. U noći između 2. i 3 . februara došli su kod njega u stan koji se nalazi na Vračaru i vrlo brzo popili nekoliko alkoholnih pića. Igor i Nataša su iskoristili pogodan trenutak i sipali izvesnu supstancu žrtvi u čašu, posle čega je on pao u nesvest, ošamućen i omamljen.

Potom je dvoje lopova iz stana uzelo telefon, laptop, ključeve od džipa i određenu svotu novca. Ukradenim džipom odvezli su se nadomak Novog Sada. Vozilo su dali jednom taksisti, a zauzvrat su tražili da ih odveze do granice s Hrvatskom.

Međutim, prevareni Beograđanin se u međuvremenu probudio, pozvao je policiju i prijavio šta se dogodilo. Granična policija je uhapsila Igora i Natašu na prelazu u blizini Sombora. Osumnjičen par se trenutno nalazi u PU Vračar u Beogradu.

Tuđman je srpskoj javnosti poznat po skandalima vezanim za prodaju svog porno-snimka medijima.

(Telegraf.rs / Foto: Red Carpet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    7. februar 2013 | 15:45

    Kakav deda takav unuk !!! Lopov

  • tesla

    7. februar 2013 | 16:25

    Bravo nislija. Hahaha. Isti deda. Sram ga bilo

  • nina

    7. februar 2013 | 15:11

    Budala i taj opljackani upoznaje ljude preko internete i dovodi ih u stan strasno.. Pa po sajtovima toliko ima svakakvog naroda sacuvaj te boze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA