Uroš Mišić nije došao u policiju

Navijač Crvene zvezde nije se danas odazvao pozivu na saslušanje povodom incidenta u klubu "Plastik", kada su napadnuta dvojica američkih marinaca

  • 9

Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde koga policija traži zbog tuče u beogradskom klubu "Plastik", nije se danas, kako je to najavio njegov advokat odazvao pozivu na saslušanje u svojstvu građanina u Upravi za javni red i mir beogradske policije.

 

Njihov advokat Ognjen Radić rekao je Tanjugu da Mišić danas nije došao u policiju zbog medijske hajke kojoj je, kako je naveo, izložen već nekoliko dana.

 

- Danas smo dobili obaveštenje da on treba da se sasluša i kao osumnjičeni, što će on učniti u prišutvu svog izabranog branioca Borivoja Borovića, jer insistira da bude sa svojim braniocem ovde (u policiji) - precizirao je Radić.

 

On je napomenuo da ostali učesnici tuče u klubu "Plastik" nisu saslušani, ali da je iskaz policiji dala Uroševa setra jer je u stanu njenog dečka pronađena navijačka baklja prilikom "upada" policije u njihov stan u subotu.

 

Dan ranije, u petak, Uroš Mišić je preko svog oca dobio poziv da se javi danas na saslušanje.

 

Radić, koji je advokat iz kancelarije Borović, smatra da se na ovaj način "vrši strašan pritisak na porodicu Mišić - nekog pozivate u svojstvu građanina, a onda upadate u kuće, postavljate zasede po gradu i na svaki mogući način činite sve da ga zastrašite da ne dođe.

 

- Danas smo dobili obaveštenje da će dobiti poziv kao osumnjičeni i on će se odazvati pozivu u prisustvu svog branioca Borivoja Borovića koji je na suđenju u inostranstvu - rekao je Radić, advokat iz Borovićeve kancelarije, precizirajući da saslušanje još nije zakazano.

 

Za Mišićem je, prema izvorima iz policije, organizovana potraga zbog sumnje da je 20. februara učestvovao u tuči u klubu "Plastik" u kojoj su napadnuta dvojica američkih marinaca.

 

Inače, u zvaničnom zapisniku sa uviđaja navedeno je da su u napadu učestvovala trojica nepoznatih mladića, ali u policiji kažu da imaju saznanja da je jedan od njih Mišić. To su potvrdili svedoci tuče, a u toku je pregledanje i video-snimaka iz "Plastika".

 

Zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, kojeg je bakljom teško povredio 2007. godine za vreme utakmice Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, Mišić je pravosnažno osuđen na pet i po godina zatvora. Zakonom o amnestiji kazna mu je skraćena za šest meseci, pa je u decembru izašao na slobodu.

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    25. februar 2013 | 08:04

    vazelin za Uroša!

  • Jovan Mitrović

    25. februar 2013 | 09:23

    Sreća je marinaca što u blizini nije bilo baklji, inače bi ih mali Uroš sve popalio. Pravda za Uroša !

  • Gogy

    25. februar 2013 | 13:02

    Kakva pravda bre taj Uroš je običan kriminalac koji glumi veliku facu, taj treba da trune u zatvoru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA