ČUDNA POŠILJKA: Tužila "Fedeks" jer je greškom dobila sedam kilograma marihuane! (FOTO) (VIDEO)

Mariangela Tobin iz Masačusetsa tužila je kompaniju "Fedeks", tvrdeći da joj je greškom poslala paket koji je sadržao sedam kilograma marihuane, a da je potom njenu adresu dala kriminalcima

  • 2

Mariangela Tobin iz Masačusetsa tužila je kompaniju "Fedeks", tvrdeći da joj je greškom poslala paket koji je sadržao sedam kilograma marihuane, a zatim da je dala adresu planiranim primaocima, od kojih se jedan kasnije pojavio na njenim vratima.

Mariangela Tobin je u Plimutu u tužbi navela da je kompanija prekršila zakone države i privatnosti i stavila nju i njenu decu u opasnost.

- Osećam se ugroženo i brinem za bezbednost mojih ćerki i mene - rekla je ona, i dodala da iz straha uvek prva uđe u kuću, a njena deca je čekaju ispred.

Tobinova je rekla da je mislila da joj je stigao paket, rođendanski poklon za njenu ćerku, jer kada ga je otvorila, našla je sveće i pepermint, a onda je ugledala marihuanu.

Ona je ispričala da joj je za sat vremena čovek zakucao na njena vrata i tražio svoj paket, dok su dvojica momaka sedela u automobilu i čakala, a tvrdi da im je "Fedeks" dao adresu.

(Telegraf.rs / AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nezadovoljština

    2. mart 2013 | 14:30

    Glupača

  • amerikanka

    2. mart 2013 | 16:58

    Sto je sad glupaca?! Zato sto je neko sredio da paket ode na njenu adresu da bi prikrili svoj pravi identitet? Ili je stvarno u krajnjem slucaju greska. Kanofe se ljudi u srbiji predrasuda o zapadnjacima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA