LAŽNI ISCELITELJ: Pipkao tinejdžerku (16) kako bi je "izlečio od smrtonosnih bakterija"

- Rekao joj je da su bakterije koje ima u urinu smrtonosne, ali da je može izlečiti penom koju će joj ubrizgati u vaginu. Hteo je da obori sedište. Govorio joj je "Imam toliku moć da svaka žena doživi orgazam dok je masiram" - kaže izvor blizak istrazi

  • 1

Ljubiša K. (49) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pipkao devojčicu (16) po intimnim delovima tela kako bi je "izlečio od smrtonosnoh bakterija".

- Ljubiša K. se predstavljao kao maser, iscelitelj i bioenergetičar. On je, inače, bivši suprug devojčicine tetke, a njegova ćerka se družila sa tim detetom i često su se posećivali. Ljubiša je znao da šesnaestogodišnjakinja ima zdravstvene probleme i da se bori sa bakterijama u morkaći. Zbog toga i rodbinskih odnosa sam se ponudio da je leči - kaže neimenovani izvor za dnevni list "Kurir".

Devojčica je "kod doktora" prvi put otišla početkom marta. Ljubiša K. joj je rekao da mora da je izmasira.

- Umesto toga prelazio joj je preko jajnika, pritiskao joj je grudi i stavljao ruke u gaćice. Devojčica nije ništa posumnjala, jer je mislila da tako treba. Potom joj je rekao da joj je za lečenje neophodno deset tretmana, ali da joj neće naplatiti jer su rod - kaže sagovornik ovog dnevnog lista.

Sledećg dana Ljubiša K. je po devojčicu došao automobilom. Na njeno pitanje zašto idu van grada, Ljubiša joj je rekao da mora nešto da obavi, da bi je potom odvezao na proplanak.

- Rekao joj je da su bakterije koje ima u urinu smrtonosne, ali da je može izlečiti penom koju će joj ubrizgati u vaginu. Hteo je da obori sedište. Govorio joj je "Imam toliku moć da svaka žena doživi orgazam dok je masiram" - kaže izvor Kurira.

Devočica se uplašila i zahtevala da je Ljubiša K. odveze kući, nakon čega je sve ispričala majci.

Inače, Ljubiša K. je radio u "Železari", ali se skoro 10 godina bavio nadrilekarstvom.

- Sam je pravio različite preparate, a "pacijente" je primao u svojoj kući ili bi on išao kod njih. Reklamirao se tako što je lepio oglase po banjama, zgradama i drugim javnim mestima, a imao je i vizitkarte - tvrdi izvor ovog lista.

(M. S. / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    7. mart 2013 | 02:11

    нек излечи карлеушу... убризгавањем пене

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA