PRIJAVI BAHATOST: Parkirao "škodu" nasred pešačkog prelaza (FOTO)

Borimo se zajedno protiv iživljavanja u saobraćaju - fotografišite bahatost i pošaljite nam na imejl redakcija@telegraf.rs. Stanimo zajedno na put onima koji nas ugrožavaju

  • 2

Na imejl naše redakcije svakodnevno pristižu snimci i fotografije bahatog parkiranja širom Srbije. Akciju Telegrafa “Prijavi bahatost“ do sada su podržali brojni čitaoci, koji su očigledno više nego agilni u namerama da utiču na rešavanje problema nesavesnog ponašanja vozača i ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.

Ovoga puta izdvajamo fotografiju koju nam je poslao čitalac iz Soko Banje. Malo je reći da je uslikano vozilo marke "škoda" - nonšalantno parkirano!

Bahato prakiran automobil nalazi se ni manje ni više nego nasred pešačkog prelaza, i to na raskrsnici.

Da je vlasnik vozila imao gde da se parkira, to je više nego očigledno, no izgleda da se nesavesnom vozaču prohtelo da zavitlava komšiluk. Ili se možda vodio onom: Kad nemam kola s načinom, onda ću barem da nađem mesto kakvo niko nema!

Ako se i vi svakodnevno mučite zbog bahatih vozača, fotografišite bahatost i pošaljite nam na imejl redakcija@telegraf.rs, sa tačnim vremenom i lokacijom na kojoj ste fotografiju napravili.

Naša akcija se ne završava. Naprotiv, ovo je sada i vaša akcija. Zato - PRIJAVI BAHATOST!

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA