OBEZBEĐENJE: Ne znamo da li je Mišić tukao marince

Jedan od momaka koji su vodili računa o redu u klubu "Plastik", u noći kada je izbila tuča između navijača Crvene zvezde i američkih marinaca, nije potvrdio da je Mišić naneo povrede stranim državljanima

  • 3

Pripadnik obezbeđenja koji je bio u klubu "Plastik" u noći kada je izbila tuča između Uroša Mišića i američkih marinaca saslušan je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu kao očevidac. Prema nezvaničnim informacijama iz suda, on nije mogao da potvrdi da je marincu povrede zadao Uroš Mišić.

- Saslušana je još jedna devojka koja je posmatrala sve, ali ni ona nije mogla da prepozna osobe koje su se tukle - kaže izvor Telegrafa iz suda.

Pre nekoliko dana, istražni sudija saslušao je devojku koja je bila gošća kluba i koja je Mišića prepoznala kao aktera incidenta koji se dogodio 21. februara. Do kraja istrage, prema nezvaničnim informacijama, ostalo je da budu saslušani američki marinci.

Navijač Crvene zvezde policiji se predao 6. marta i od tada je u pritvoru. Na saslušanju je priznao da je te noći bio u klubu, ali je tvrdio da se nije tukao.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    21. mart 2013 | 18:14

    Pametno...decko se krio dok nisu zarasle povrede od tuce i sada nema dokaza...hehehe...eee policijo sto ga ne nadje na vreme.

  • Klisura

    21. mart 2013 | 22:51

    Не разумем што му придајете значај? Овакви се туку, па онда налете на мало културнијег табаџију, добију по носу и смире се на крају. Обичан ђилкош, коме никаки не треба придавати пажње, тачно се види да је мало грљен од стране родитеља.

  • bane

    22. mart 2013 | 05:25

    Alo glodari,tuko je amerikance,kako god nas je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA