Uhapšen pomagač napadača na maturanta, otkrio ga drug koji se krio u šumi!

Kragujevačka policija jutros je uhapsila Nikolu Š. (19) iz Kragujevca za koga sumnja da je pomagao Darku R. (20) u napadu na maturanta Politehničke škole Stefana J. (18)

  • 3

Kragujevačka policija jutros je uhapsila Nikolu Š. (19) iz Kragujevca za koga sumnja da je pomagao Darku R. (20) u napadu na maturanta Politehničke škole Stefana J. (18), koji se nalazi na lečenju u Kliničkom centru i čiji je život i dalje ugrožen.

Inspektori MUP-a pronašli i uhapsili i Nikolu Š. (19), za koga se sumnja da je pomagao u izvršenju ovog krivičnog dela, tako što je u piceriji "Premijer" sprečavao prisutne da odbrane maturanta.

Radivojević je, kako je izjavio Ivan Đorović, načelnik kragujevačke policije, uhapšen u naselju Bresnica. Darko Radivojević se sakrivao u okolnim selima i šumama, ali su policajci uspeli da ga namame da siđe u grad, i tako ga uhapsili.

U prvi mah je pokušao da se beži, ali je uvidevši da je opkoljen i da je u bezizlaznoj situaciji, nakon pregovora sa specijalnim policijskim timom, odlučio da se preda. On se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Dvojica nasilnika, uz krivičnu prijavu, u toku prepodneva biće privedena istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, navedeno je u saopštenju policije u kojem se navodi da je Darko R. (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije Stefana J. uhapšen sinoć oko 21 sat u naselju Bresnica.

Darko R. je u četvrtak 28. marta, dok je Stefan J. sedeo s drugaricama, s još jednom osobom ušao u lokal "Tabasko" i drvenom palicom zadao mu više udaraca po glavi i telu. Obojica su imali na glavi kapuljače, i dok je Darko R. udarao Stefana J., Nikola Š. nije dozvoljavao ikome da priđe i zaštite maturanta.

Nasilnici su iz kafica pobegli kada su videli da je Stefan J. u besvesnom stanju.

Policija je odmah identifikovala Darka R. kao osobu koja je pokušala da ubije Stefana J. i iako se uporno skrivao, locirala ga je 30. marta u šumi u Košutnjaku pored naselja Bresnica. Kada je sinoć pronađen odbijao je da se preda. Posle razgovora sa članovima pregovaračkog tima, videvši bezizlaznu situaciju, pristao je na predaju, navedeno je u saopštenju policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina Marković

    1. april 2013 | 12:19

    Nedostaje nama Goli otok vidim ja...Danasnja omladina je sve gora i gora i ako se nesto ne ucini zapamtite,oni ce nam voditi drzavu...UZAS!!!

  • Zmrki

    1. april 2013 | 15:42

    Vratite Dusanov zakon!!!

  • Miroslav

    1. april 2013 | 14:51

    Nedostaje strog zakon,i dozivotna robija za takva dela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA