Krivična prijava protiv fudbalera Zvezde Jovanovića

Za najlakši oblik krivičnog dela napada na službeno lice na dužnosti propisana je zatvorska kazna u trajanju od tri meseca do tri godine, a za najteži do osam godina

  • 1

Protiv fudbalera Crvene zvezde Milana Jovanovića, koji je u subotu dva sata posle ponoći u novobeogradskom Bulevaru Mihaila Pupina napao policajca Nenada B. i povredio mu glavu, biće podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice na dužnosti, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Za najlakši oblik ovog krivičnog dela propisana je zatvorska kazna u trajanju od tri meseca do tri godine, a za najteži do osam godina.

Milan Jovanović je nakon privođenja na trežnjenje i saslušanja pušten na slobodu, pa će protiv njega biti vođen redovan krivični postupak.

Sportski direktor fudbaskog kluba Crvena zvezda Zoran Stojadinović izjavio je za "Večernje novosti" da je Jovanović odlučio da traži raskid ugovora jer "ne želi da narušava ugled kluba".

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA