POMOĆ ANITI BALAŽ: Uskoro broj za SMS-ove!

Broj, na koji će svi koji to žele moći da šalju poruke i time pomognu ovoj devojčici i njenim roditeljima da skupe novac za operaciju u Hjustonu, biće aktiviran u narednih nekoliko dana

  • 0

POMOZIMO ANITI! Iako su, zahvaljujući humanim poslovnim ljudima ali i deci, uspeli da skupe tek nekoliko hiljada evra, porodici Balaž neophodno je još mnogo novca kako bi i njihova ćerka − kao i Tijana Ognajnović − mogla da ode u Hjuston na operaciju srca.

 

Kako je za Telegraf rekao Anitin otac Miodrag Bajac, za nekoliko dana trebalo bi da bude dostupan i broj za SMS-ove, kao još jedan od načina da se ovom detetu pomogne. Kako nam je rekao, pomoć koja je do sada stigla ipak nije dovoljna.

 

- Donacije stižu, to je stvarno divno, ali nije dovoljno. Učenici jedne osnovne škole iz Vranja sami su se organizovali i sakupili oko 15.000 dinara. Ima još velikih donacija, ali uskoro dobijamo SMS broj, pa se nadamo da ćemo uspeti da skupimo novac. Anita je trenutno u Beogradu, čeka naredni termin za kateterizaciju, pošto je trenutno prehlađena - ispričao nam je Miodrag.

 

Takođe, svi koji bi voleli da pomognu Aniti mogu da dođu u Osnovnu školu "Stevan Sremac" u Borči, gde će u petak 26. aprila biti organizovana humanitarna manifestacija, kako bi se prikupio makar deo novca.

 

Takođe, novac za Anitu moguće je uplatiti i na sledeće račune:

 

Primalac: Anita Balaž, mesto Erdevik

 

Dinarski račun: 205-9011005017941-36, Komercijalna banka

 

Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG IBAN:RS35205903101933371543

 

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA