KONJARNIK: Upala u otvor od lifta i poginula!

U soliteru Rudi 3, na Konjarniku, starica (89) upala je u otvor od lifta, koji su majstori popravljali, i poginula na licu mesta

  • 4

Žena stara 89 godina poginula je kada je upala u otvor od lifta koji su majstori popravljali. Nesreća se dogodila u soliteru Rudi 3 na Konjarniku, u Beogradu.

Kako Telegraf saznaje, jedan majstor bio je ispred lifta, a drugi, zakačen za sajlu, bio je u kućištu gde je popravljao lift. Žena je zakoračila i propala u ambis.

Bezbednosne kamere su zabeležile snimak nesrećnog događaja, a video snimak je već prosleđen nadležnim službama radi utvrđivanja svih okolnosti.

"Gradsko stambeno" je uputilo najdublje saučešće porodici nastradale osobe i apelovalo na Beograđane da nikako ne pristupaju neovlašćeno liftovima dok su radovi u toku.

 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Made In Great Britain

    26. april 2013 | 17:54

    @Lud Zbujen,pisao bi tako da je u pitanju tvoja majka,baba ili neko iz bliske porodice? Sram te bilo zbog komentara.

  • Darko

    26. april 2013 | 15:51

    Bilo ko od tehnickog personala koji radi na liftu mora da zatvori i obezbedi da neko od prolaznika ne upadne i ne nastrada 90% ljudski faktor.

  • Made In Great Britain

    26. april 2013 | 17:53

    Potpuno ste u pravu Darko. Procena rizika nije uradjena od strane lift servisa,ako uopste i znaju za tu.proceduru pre svakog posla. Njihova krivica u potpunosti. Porodica nastradale zene neka ih tuzi. Znam da mozda nema vajde od toga ali se ogovornost mora ozbiljno shvatiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA