PALI U ŠPANIJI: Uhapšeni žena i brat Luke Bojovića!

Barbara i Nikola Bojović uhapšeni su danas u Španiji u zajedničkoj akciji španske i srpske policije. Oni se, zajedno sa još 13 uhapšenih, sumnjiče za likvidacije, pranje novca i prodaju kokaina

  • 0

Supruga Luke Bojovića Barbara i Bojovićev brat Nikola uhapšeni su u Španiji u okviru zajedničke akcije bezbednosne službe Uprave kriminalističke policije Srbije i španske policije!

Kako javlja RTS, u okviru ove akcije uhapšeno je ukupno 15 ljudi sa teritorije Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ova grupa sumnjiči se za likvidacije, pranje novca i prodaju kokaina iz Južne Amerike, preko Španije do Evrope.

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da su Barbara i Nikola Bojović uhapšeni u Španiji. On je rekao da su, osim njih dvoje, oko 7 sati ujutru, uhapšeni i Vladimir Mijatović, Nenad Jorac, Slavica Ristović, Željko Nešović i više drugih osoba.

Oni su osumnjičeni za pranje novca, distribuciju opojnih droga i dovođenje u vezu sa proizvodnjom amfetamina - rekao je ministar, i dodao da je ova zajednička akcija španske i srpske policije nastavak akcije u kojoj je u februaru uhapšen Luka Bojović.

Direktor policije Milorad Veljović kaže za RTS da je u više gradova u Španiji, Las Palmasu i Alikanteu, izvršen pretres u više od 20 stanova i nekoliko privatnih preduzeća. Prema njegovim rečima, tom prilikom zaplenjena su određena dokumenta i materijali koji se dovode u vezu sa grupom Luke Bojovića.

Prema pisanju španskog lista "ABC", Bojović i njegova porodica su pre hapšenja Bojovića u februaru ove godine živeli upravo u gradovima Alikante i Las Palmas.

(M. S. / Tanjug, RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA