Sud produžio pritvor Miškoviću zbog opasnosti od bekstva!

Krivično veće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu produžilo je pritvor vlasniku "Delte" i Milu Đuraškoviću za još 30 dana

  • 1

Krivično veće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu produžilo je pritvor Miroslavu Miškoviću i Milu Đuraškoviću za još trideset dana, saznaje Telegraf.rs!

Kako saznaje naš portal, Posebno odeljenje Višeg suda produžilo je pritvor vlasniku "Delte", kao i Milu Đuraškoviću za još trideset dana, a kao razlog za tu odluku su naveli postojanje opasnosti od bekstva!

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal je podiglo optužnicu protiv Miroslava Miškovića, vlasnika kompanije "Delta" i protiv desetoro njegovih saradnika osumnjičenih za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća.

Prema nezvaničnim infomacijama, Mišković bi mogao da bude osuđen na 10 godina zatvora.

- Posle višemesečne istrage, konačno je podignuta optužnica protiv trenutno najpoznatijeg srpskog pritvorenika. Na taj način je nastavljen proces protiv njega koji je počeo hapšenjem u decembru prošle godine - kaže naš sagovornik iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

- Mišković i saradnici su optuženi da su mahinacijama oštetili putarska preduzeća u Srbiji za 16,95 milijardi dinara a budžet Srbije za 472 miliona dinara - rekao je tužilac Miljko Radisavljević.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    10. maj 2013 | 17:38

    A optužnica ? Sutra malo ko zna gde je mišković na nekom pustom ostrvu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA