Srpska pozajmica struje ugasila Makedoniju!

Vlada Makedonije nakon naše "pozajmice" donela odluku o proglašenju energetske krize!

  • 10

Državni sekretar za energetiku Dušan Mrakić obelodanio je da je Srbija uspela da obezbedi dodatne količine električne energije iz Makedonije, ali je, po svemu sudeći, ova pozajmica "nokautirala" komšijski elektroenergetski sistem!

Naime, Vlada Makedonije na jutrošnjoj sednici donela je odluku o proglašenju elektroenergetske krize i usvojila interventne mere štednje da bi se obezbedila stabilnost energetskog sistema! Vlada Makedonije je uvela i zabranu izvoza električne energije do kraja meseca.

Niko iz Vlade Makedonije nije želeo da komentariše sadašnju situaciju u toj zemlji. Iz pres službe su nas uputili na  nadležno ministarstvo, oni na portparola Vlade Martina Martinovskog, a on je isključio svoj mobilni telefon.

Komentara nije bilo ni iz srpskog Ministarstva za energetiku.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krediti varaždin

    24. april 2012 | 23:33

    U moru financijskih ustanova se lako izgubiti.Tražite li najpovoljniji kredit najbolja stranica da posjetite web lokaciju <a href="http://kreditni-ured.com" rel="nofollow">kredit</a>

  • Graf

    1. mart 2012 | 17:43

    samo da se javim, bila sam ousdtna 15 tak dana i svi ste mi jako nedostajali. U jednom dahu sam pro?itala zadnjih desetak blogova i jedva odoljela izazovu da prokomentari?em, ali za sada samo puno pozdrava za sve c

  • sofikoceva

    16. februar 2012 | 21:29

    RT @acolazarov: 1. Дадовме струја на заем на Србија (http://t.co/4GTIWrjZ) 2. Увезовме скапа која ќе ја качи цената. Каде грешам?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA