KURŠUMLIJA: Svlačili i maltretirali staricu

D. P. ( 24) iz okoline Kuršumlije uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom lica, za kojima se traga, pre dva dana napao S. P. ( 74) iz kuršumlijskog sela Barlovo

  • 2

Policija je uhapsila D. P. ( 24) iz okoline Kuršumlije zbog sumnje da je sa još dvojicom lica, za kojima se traga, pre dva dana napao S. P. ( 74) iz kuršumlijskog sela Barlovo. Tom prilikom su nad njom vršili nedozvoljene polne radnje i izvršili razbojništvo.

Kako nam je potvrđeno u policiji, napadači su maskirani upali u kuću nesrećne starice, svlačili je golu, fizički maltretirali i izvršili premetačinu kuće. Pošto nisu pronašli novac, jer je starica siromašna, izgubili su se u nepoznatom pravcu. Ona je tek sutradan, kada joj je sin došao u posetu, rekla šta joj se desilo i slučaj je prijavljen policiji.

- Identifikovali smo i ostalu dvojicu i očekujemo da ih uskoro pronađemo. D. P. je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati - kaže izvor iz policije, i dodaje da su mladići znali da je starica sama.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iblis

    17. maj 2013 | 21:00

    Bolesnici

  • Lolika

    17. maj 2013 | 23:50

    Ne razumem zasto samo inicijali picinioca??? Puno ime i prezime skotova koji su to uradili,pa cak i slika,tako da svako moze da ih prepozna i prijavi!! Ovako mu to dodje kao da ih krijete i podrzavate njihov cin!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA