DOLIJALI: Ubice sa Ade Ciganlije uhapšene na Kosovu!

Kosovska policija noćas je privela Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20), prema poternici, a zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Tamare Radulović (29)

  • 7

Kosovska policija noćas je uhapsila Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20) zbog sumnje da su pre nedelju dana učestvovali u pucnjavi na Adi Ciganliji kada je ubijena Tamara Radulović (29).

Na osnovu potrage koju je pre nedelju dana raspisala naša zemlja, kosovska policija lišila je slobode dvojicu naših državljana.

Podsetimo, policija je raspisala poternicu za Filipom Vilotijevićem (25) i Vukašinom Cmiljanićem (20) iz Novog Sada koji su osumnjičeni za ubistvo Tamare Radulović u nedelju uveče u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji.

Tamara Radulović (29) koja je ranjena oko ponoći u pucnjavi koja se dogodila u klubu "Džast vanila" na Adi Ciganliji, preminula je u Urgentnom centru.

Prema pisanju medija, sin Nasera Keljmendija, jednog od najvećih narko-bosova na svetu, uzeo je u zaštitu dvojicu srpskih begunaca Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20) koji su osumnjičeni za ubistvo Tamare Radulović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    20. maj 2013 | 12:42

    Sve ubice i kriminalci beze na kosovo jer tamo mogu da rade sta hoce.

  • e to je to

    20. maj 2013 | 14:04

    dobar posao kosovske policije kad je nasa korumpirana do zla boga

  • Komentator

    20. maj 2013 | 14:04

    E, ali sada dolazi do problema. Mi nismo priznali Kosovo pa nam ih nece isporuciti vec ce ih pustiti. Isto se desilo sa Keljmendijem pre nedelju-dve, koji je uhapsen po poternici BiH i pustili su ga jer BiH nije priznala Kosovo, da bi ga EULEX posle sat vremena uhapsio. Sto sumnjam da ce biti slucaj s ovom dvojicom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA