MOJA ZEMLJA: Žandarmerija i Bata Dikić u spotu Amadeus benda! (VIDEO)

Sjajni vizuelni efekti koje retko viđamo u domaćim spotovima napravilI su veliki hit od ovog videa, koga je za jedan dan na Jutjubu videlo 116.637 ljudi

  • 24

Amadeus bend predstavio je spot za pesmu "Moja zemlja", a pomoć su imali od strane pripadnika Žandarmerije koji su izveli nekoliko akcija.

Spot je sniman na poligonima za vežbu Žandarmerije, a samo snimanje trajalo je tri meseca. Uz oružje, eksplozije i uniforme, spot će vas sigurno ostaviti bez daha.

Sjajni vizuelni efekti koje retko viđamo u domaćim spotovima napravili su veliki hit od ovog videa, pa ga za jedan dan na Jutjubu pregledalo 116.637 ljudi.

Od vežbi na poligonima, preko bombaškog napada u podzemnoj železničkoj stanici, otmice na ulici, do akcije spašavanja u jednoj fabrici gde su pripadnici Žandarmerije prikazali kako se bore protiv terorista, spot prati nova pesma "Moja zemlja" koju izvode članovi Amadeus benda dok sede u jednoj sobi.

Zanimljivo je da se na kraju spota pojavluje komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, kao i natpis "Bog i Žandarmerija čuvaju Srbiju".

Sutra će od 19 sati Žandarmerija izvesti pokazno-taktičku vežbu, a posle vežbi Amadeus Bend će izvesti "Moju zemlju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    8. jun 2013 | 00:33

    Spot je vrhunski. Dusmani vam zavide.

  • Srbina

    8. jun 2013 | 00:31

    Svaka cast Amadeus bendu,a posebno pripadnicima Zandarmerije. Najbolji ste.

  • Delija

    8. jun 2013 | 00:48

    Ne znam cemu losi komentari,kad je pesma i spot vrh. Ovi momci su nesto najbolje sto imamo. A,svaka cast i ostalim jedinicama MUP-a i vojske,jer sigurno ne zaostaju za Zandarmerijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA