Uhapšen osumnjičeni za napad u Sigurnoj kući!

On je najpre pobegao sa lica mesta, ali je brzom i efikasnom intervencijom interventne jedinice lišen slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati

  • 8

Beogradska policija uhapsila je danas Sašu Kadrića (44) koji je oko podne u Sigurnoj kući u Rakovici napao nožem svoju suprugu Nadicu K. (41), inače štićenicu sigurne kuće i naneo joj posekotine i rane.

Napao je i svog maloletnog dvogodišnjeg sina i još jednu štićenicu, koji su pokušali da spreče napad, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

S.K. se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

On je najpre pobegao sa lica mesta, ali je brzom i efikasnom intervencijom interventne jedinice lišen slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Napad se dogodio danas u naselju Rakovica, a povređenima je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru i ortopedskoj bolnici Banjica.

Koordinatorka Sigurnih kuća u Beogradu Vesna Stanojević je  precizirala da je muž jedne od štićenica preskočio ogradu i ušao u Sigurnu kuću, gde je napao suprugu, koja se dva i po meseca nalazi u toj ustanovi sa detetom.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    13. jun 2013 | 16:18

    Zašto li se zove sigurna kuća?

  • Kefalo

    13. jun 2013 | 16:29

    Sigurna kuća, a nema obezbeđenje? Kako je ušao taj lik i koja je dalje svrha sigurne kuće?

  • bella mi

    13. jun 2013 | 17:06

    SRAMOTA!!! Gde je obezbedjenje ? Cemu uopste sluzi ta ustanova , kad svako moze da udje ? Bas me interesuje ko ce da odgovara od zaposlenih NE-sigurne kuce ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA