NOVI PAZAR: Bivši šef obezbeđenja Muamera Zukorlića teško ranio sadašnjeg šefa muftijinog obezbeđenja!

Iksan Zejnelović vatrenim oružjem naneo teške telesne povrede Aldinu Diku Dolovcu, koji je hitno prebačen u bolnicu gde se lekari bore za njegov život. Njih dvojica i ranije pucali jedan na drugog

  • 12

U centru Novog Pazara bivši šef obezbeđenja Muamera Zukorlića, Iksan Zejnelović, vatrenim oružjem naneo je teške telesne povrede Aldinu Diku Dolovcu, sadašnjem šefu muftijinog obezbeđenja.

Dolovac je hitno prebačen na hiruško odeljenje bolnice u Novom Pazaru, gde se lekari bore za njegov život.

Dolovac je šef obezbeđenja Zukorlića, a ove osobe su nedavno imale sukob u sportskoj hali u ovome gradu, pa se ovaj obračun vodi kao nastavak njihovog sukoba zbog neraščišćenih računa. I ranije su se sukobljavali, pa čak i pucali jedan na drugog.

U toku prošlogodišnje predizborne kampanje Zejnelović je hapšen zbog pucnjave, a oba vinovnika incidenta imaju pozamašni kriminalni dosije u policiji.

Prisutni očevici su ispričali da su se čuli jaku pucnji, zapomaganje, a onda je nastao pravi haos.

Navodno, prema još uvek neproverenim informacijama Dolovac je gradom prolazio na motoru kada je Zenejlović iznenada u njega ispalio šet hitaca koji su ga pogodili u nogu i leđa.

Neki od očevidaca tvrde da se policija pojavila na mestu događaja tek posle 20 minuta i da su ih građani izviždali.

Dolovca je hitna pomoć prebacila do bolnice u Novom pazaru gde je on operisan i nalazi se u stabilnom stanju.

Novopazarska policija saopštila je danas da sumnja da je I.Z. sinoć oko 23 sata na uglu Ulica 28. Novembra i AVNOJ-a vatrenim oružjem naneo teške telesne povrede A.D. iz Novog Pazara.

- Policijski službenici su izvršili uviđaj u prisustvu istražnog sudije Višeg suda u Novom Pazaru -  navodi se u saopštenju i dodaje da "policija preduzima sve mere u cilju pronalaženja počinioca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralja

    15. jun 2013 | 09:57

    Sto ne napisete da je taj sto je pucao sad telohranitelj Rasima Ljajica? A da Rasim je vas covjek zato ga ni ne spominjete :) Pripadnik Ljajićevog obezbjeđenja pucao i teško ranio aktivistu Islamske zajednice!

  • Pop

    15. jun 2013 | 10:01

    Mora da je taj muftija veeeeliki mafijas kad ima obezbjedjenje i sefove obezbjedjenja.

  • Mirsad

    15. jun 2013 | 11:19

    Nije aktivista nego telohranjitel mafijaska posla muftije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA