DAČIĆ: Smeniću Obradovića ako je kriv!

- Istraga je u toku, pohapsićemo sve koji su učestvovali u krađi i distribuciji testova. Ako se utvrdi da je kriv ministar prosvete, smeniću ga, kategoričan je premijer Srbije

  • 7

Premijer Ivica Dačić kaže da će smeniti ministra prosvete Žarka Obradovića ukoliko istraga u narednih nekoliko dana pokaže da je odgovoran za krađu testova za malu maturu.

- Istraga je u toku, pohapsićemo sve koji su učestvovali u krađi i distribuciji testova. Ako se utvrdi da je kriv ministar Obradović, smeniću ga! - kategoričan je Dačić, koji tvrdi da je država "angažovala maksimalne kapacitete da razreši ovaj skandal".

- Neće tu biti milosti. Ne znam koliko se to u javnosti razume, ali ovo je ozbiljan zločin! Nećemo nikome dozvoliti da se igra sa državom i budućnošću naše dece. Svi koji su odgovorni biće kažnjeni. Bez razlike, bez obzira na položaj ili bilo šta drugo - navodi Dačić.

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desko

    20. jun 2013 | 00:49

    AUUU pa jel ima od tolikih pohapsenih od vas neko da je osudjivan? Mani te se vise

  • Xar

    20. jun 2013 | 08:42

    A što ga nisi smenio zbog bubica kojih je sve više na ispitima?! Zbog muljačinama raznih na ispitima, zbog zastarelog i besmislenog sistema obrazovanja, zbog kraha bolonje! Svi ste Vi zreli za otkaze, al i mnogo više..., na žalost, nema baš puno alternative

  • Dejan

    20. jun 2013 | 04:54

    Pa dobro Dacicu evo izvoli definisi to vase SPS-ovsko "ako je kriv" !!! To je i sam Obradovic rekao ... Naravno da je kriv... Jer ministarske fotelje nisu aktivno operativno mesto u kom covek obavlja posao sa zavrnutim rukavima... Ministarsko mesto je pozicija politicara koji svojim umecem struktuira i pospesuje rad ministarstva... Dakle KRIV JE, ODGOVORAN JE, I TREBA DA SAM DA OSTAVKU!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA