Dačić: Rešen slučaj krađe testova, lopov je radnik iz Službenog glasnika!

- Rešen je slučaj krađe testova za maturante i ustanovljeno da je reč o radniku Službenog glasnika sa inicijalima J. M. koji je od 5. do 12. juna iz tog preduzeća izneo originalne zadatke - kaže premijer Srbije

  • 4

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je rešen slučaj krađe testova iz srpskog jezika i matematike za maturante osnovne škole i ustanovljeno je da je radnik u štampariji Službenog glasnika Srbije sa inicijalima J. M. u periodu od 5. do 12. juna iz tog preduzeća izneo originalne testove.

 

Dačić je, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, rekao da je osumnjičeni praktično priznao krađu testova koja se smatra krivičnim delom, a vladina komisija radi na utvrđivanji odgovornosti za tu krađu i treba da ustanovi od kada se vrše takve zloupotrebe.

 

Premijer je dodao da se sumnja da je u tom krivičnom delu bilo više pomagača.

 

- Ministarstvo prosvete treba da u narednim danima odluči šta treba učiniti po pitanju novih testiranja za učenike osnovne škole - rekao je Dačić.

 

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    22. jun 2013 | 17:52

    Moze li se u ovoj zemlji umesto inicijala objaviti slika, puno ime i prezime kriminalaca, ubica i drugih bitangi. Od koga ih krijete ?

  • lili

    22. jun 2013 | 14:33

    Ivica dačić pronapao ko je ukrao testove za maturente---izvukao ga je iz rukava...hahaha

  • lili

    22. jun 2013 | 14:31

    izvuko iz rukava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA