Nelson Mendela u kritičnom stanju!

Bivši južnoafrički predsednik je već 16 dana u bolnici zbog infekcije pluća

  • 1

Bivši južnoafrički predsednik Nelson Mendela (94), koji je već 16 dana u bolnici zbog infekcije pluća, u poslednja 24 sata je u "kritičnom stanju", saopštio je predsednik Južne Afrike Džejkob Zuma.

- Stanje bivšeg predsednika Nelsona Mandele, koji je i dalje u bolnici u Pretoriji, postalo je kritično - objavio je predsednik Zuma.

Saopošteno je da su se Zuma, zamenik predsednika vladajuće stranke "Afrički nacionalni kongres" (ANC) Siril Ramaposa i Grasa Mašel - supruga Nelsona Mendele, sastali u bolnici da bi razgovarali o situaciji.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    24. jun 2013 | 00:47

    Svima nam je jasno da Gospodin Nelson Mandela ima vec 94 Godine i da se polako od svih nas oprasta koji smo ga voleli i cenili. Gospodin Mandela je veliki HEROJ, borio se ceo zivot za pravdu, za svoj napaceni narod i za sve druge celom Sveta. Daj Boze da se ponovo rodi jedan Nelson Mendela na ovoj Zemaljskoj Lopti, svima nam je jako potreban. A tuga ce nastati kada stvarno od nas ode u drugi svet. Pozdrav za Juznu Afriku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA