Manekenka izmislila silovanje, pobegla jer se posvađala s dečkom!

Milenkovićeva je, nakon svađe, najverovatnije pod dejstvom alkohola, napustila splav "River", sela u svoj automobil i prilikom isparkiravanja oštetila četiri vozila

Lekarski pregled, kojem je manekenka Mina Milenković, nakon što ju je policija pronašla u Resniku, bila podvrgnuta, pokazao je da devojka nije bila silovana.

Kako Telegraf saznaje, Mina je u noći između petka i subote, u ranim jutarnjim satima, u trenucima nervnog rastrojstva posle neuspelog pokušaja da se pomiri sa momkom, najverovatnije pod dejstvom alkohola, napustila splav River.

Sela je za volan automobila i otišla u nepoznatom pravcu. Pri isparkiravanju je oštetila četiri automobila. Nardednih 39 sati, dok nije pronađena, nije odgovarala na telefonske pozive i poruke. Policija pokušava da utvrdi njeno kretanje i kontakte u ovom periodu.

Tokom pregleda je ustanovljeno da manekenka nema povrede, već da je iscrpljena. Pružena joj je medicinska nega.

Prema nezvaničnim informacijama, neke drugarice Mine Milenković tvrde da je napustila Beograd, ali da je nakon jednog dana počela da je hvata panika, pa je odlučila da se vrati kući.

Inače, dok su mediji brujali o nestanku Milenkovićeve, njen dečko - menadžer splava "River" - na svom Fejsbuku reklamirao je koncert Tonija Cetinskog.

Podsetimo, ona je nestala na Savskom keju u petak u večernjim satima, a pronađena je u nedelju uveče, kada je policajcima navodno rekla da je silovana i pretučena.

U međuvremenu, na privatnom Fejsbuk nalogu manekenke oglasila se njena porodica:

- Dragi ljudi, želimo da se zahvalimo svima na podršci i pomoći. Mina je živa, što je u ovom trenutku zaista i ono što je najbitnije. Molimo predstavnike medija da ne spekulišu šta se i kako dogodilo, jer ćemo vas, čim i mi budemo imali više informacija, svakako obavestiti. Molimo za privatnost, koja je Mini i njenim najbližima preko potrebna u ovim trenucima. Hvala - piše na Fejsubuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Popara

    24. jun 2013 | 12:06

    Celog dana je preplavljen net o nestaloj devojci? Umesto da pišete o bolesnoj deci kojima je potrebna pomoć u svakom smislu, vi kao tragate za još jednom razmaženom boržujskom kojoj je očigledno dosadno u životu, jer više ni jedan poklon je ne zadovoljava. Dao joj Bog izgled i sad misli da je ceo svet njen. Diskoteke, skupi automobili, putovanja, momci vlasnici splavova i ostalih znamenitih i kulturoloških nekretnina. Obični ste smrtnici za mene svi vi koji nemate ni grama mozga u glavi. Umrećete glupi, minđušari u gubicama, i torbicama oko vrata. Nulomani jedni sa Air-Max-om u glavi. Pozdrav za sve koji imaju mozak.

  • Strasni

    24. jun 2013 | 11:43

    Super si se izreklamirala! Sad svi znamo za tebe!

  • dzoni

    24. jun 2013 | 11:50

    Sve mi se vise cini da ova devojka nije normalna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA