BOGESKI: Morao sam da branim porodicu!

Bogeski kaže da je morao da brani život svoje porodice i zahvalio je svim ljudima na podršci

  • 26

- Žao mi je što se sve ovako desilo i što sam došao u ovakvu situaciju, ali sam morao da branim život svoje porodice - rekao je Saško Bogeski (39), koji je 21. maja usmrtio provalnika Vladimira Manića (36) u svom stanu na Žarkovu.

Bogeski kaže da mu je mnogo žao zbog izgubljenog života Manića i izrazio je saučešće njegovoj porodici.

Bogeski je pre četiri dana izašao iz pritvora, a tokom njegovog jednomesečnog boravka iza rešetaka više desetina hiljada ljudi potpisalo je peticiju za njegovo puštanje na slobodu.

- Zahvalan sam svim prijateljima, kako onima koje poznajem, tako i novima, kojih ima oko 40.000. Voleo bih sve da ih upoznam. Želim da se zahvalim medijima i svim ljudima koji su stali u moju odbranu i odbranu moje porodice - kaže Bogeski.

Po rečima njegovog branioca, advokata Zorana Agatanovića, Saško je pušten da se brani sa slobode po pisanom predlogu njegovih branilaca za ukidanje pritvora, iako su se takvom predlogu protivili i istražni sudija i postupajući tužilac.

(Telegraf.rs/ Izvor: ALO! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    25. jun 2013 | 00:10

    Svaka ti cast! I ja bih ovako odreagovala!

  • aaa

    25. jun 2013 | 00:43

    Sta lupas bre ? Je l ti ne bi reagovao da ti neko dodje u sred noci,upadne u stan ,pocne da ti plasi zenu i decu nozem ili pistoljem i ti ne bi reagovao...zato je u americi,a udjes bez znanja na imanje ili u dvoriste ,vlasnik ima puno pravo da puca i da te ubije ,jer je to upadanje na tudje imanje,na neciji posed bez znanja vlasnika..samo kod nas covek zato sto brani porodicu i imovinu nadrlja...sramota

  • Beograđanka

    25. jun 2013 | 01:55

    @jasamjasam Da nije trebao i kafu da mu skuva i da ga posluži kolačima po tebi??? Možda i da ga ponudi toplom kupkom, pa još i leđa da mu istrlja i izmasira??? Alo, upao mu je u stan! Nema tu zvanja milicije, nema se vremena za to...dok oni dođu ovaj je mogao sve da ih pobije!!! Sledeći put pre pisanja gluposti uključi "sivu materiju" !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA