BRUKA: Policajac naduvao 2,06 promila alkohola!

Uniformisani saobraćajac koji je radio na putu Niš-Pirot bio je vidno pijan. Urađen je alko-test i policajac je ''naduvao'' 2,06 promila

Saobraćajna policija

Foto: Tanjug/Flickr

Saobraćajni policajac iz Policijske uprave Niš susprendovan je nakon što je na radnom mestu bio pijan. Naime, alko-test je pokazao da ima 2,06 promila alkohola u krvi, saznaje Telegraf.

Saobraćajni policajac radio je na putu Niš-Pirot, kada je po nalogu načelnika PU Niš Srđana Grekulovića do njega došla kontrola. Uniformisani saobraćajac bio je vidno pijan. Urađen je alko-test i policajac je ”naduvao” 2,06 promila.

Pijani pripadnik saobraćajne policije odmah je povučen sa smene i automatski je suspendovan. Protiv njega će biti pokrenut odgovarajući postupak zbog teške povrede radne dužnosti.

(E. T.)

Tagovi: Alkohol, Grad Niš, saobraćajna policija
Najnoviji komentari
 • R
  Ralexic

  BOLJE MRTAV PIJAN NEGO MRTAV TREZAN.2.06 PROMILA JE CIFRA ZA POSTOVANJE.STAO JE NEKOM NA ZULJ I GOD BAY CARLI.

 • -
  ---Mileta

  Oni mogu sve a taj pravopis okomese ovde cesto komentarise vazanje isto kolikoje vazna krstenica moga pokojnog dede ali bitnoje dase nesto napise dabise skrenula paznja na sebe.

 • F
  From RS with love

  U policijskoj stanici u gradicu gdje ja zivim svi pripadnici stanice duvaju alko test ujutro i posle podne. Mislim da tako treba uvesti svima.

 • "
  "nisam anoniman" ali si nepismen

  Prisvojni pridevi izvedeni od vlastitih imenica sufiksima -ski, -ški, -čki pišu se malim slovima, npr. Srbija- srpski, Beograd- beogradski,Evropa- evropski,Češka-češki,Amerika-američki. Prema tome prvo opismeni sebe pa tek onda ispravljaj druge, a jadni su i ovi nepismenjakovići što ti dadoše pluseve na komentar.

 • d
  dejaNbgd

  Zavrsio bi sve sa crvenom,sto nije ponudio?

pratite nas na viber-u Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil