Robijaš iz Zabele pušten na vikend pa ubio komšinicu!

Igor B. je 5. jula kada je pušten na vikend odsustvo iz Kazneno popravnog zavoda "Zabela" ubio i opljačkao komšinicu Milevu G. (60)

  • 1

Kragujevačka policija saopštila je danas da je uhapsila Igora B. (33) iz Kragujevca zbog sumnje da je u noći između 5. i 6. jula u naselju Stara radnička kolonija ubio komšinicu Milevu G. (60), tako što ju je udario pesnicom a potom zadavio.

On je potom uzeo neutvrđenu sumu novca, zaključao kuću u kojoj je žena živela i ključ bacio. Igor B. je priznao da je izvršio ubistvo. Igor B. je, 6. jula primećen u centru Kragujevca kako u ugostiteljskim objektima troši novac čašćavajući goste i konzumirajući alkoholna pića.

Policija navodi i da je Igor B. 5. jula pušten na vikend odsustvo iz Kazneno popravnog zavoda "Zabela" kod Požaravce gde se, zbog velikog broja izvršenih krivičnih dela, uglavnom razbojništva sa elementima nasilja, nalazi od 2004. godine na izdržavanju zatvorske kazne.

Kako se Igor B. nije vratio sa dozvoljenog odsustva, na osnovu dopisa iz "Zabele" Policijska uprava u Kragujevcu je 9. jula za njim raspisala centralnu poternicu, a uhapila ga danas na području opštine Knić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. jul 2013 | 01:11

    Samo kod nas idiota u banana drzavi postoji sistem davanja "slobodnog vikenda" ROBIJASIMA!??!?!?! Eeeej bre Srbijo!!!!! Sta radi krmak onaj!?!???!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA