Teže povređen u prevrtanju vozila na Obrenovačkom putu

Muškarac star oko 30 godina je zadobio otvorenu povredu glave i potres mozga i obilno je krvario

  • 1

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, od kojih jedna teže, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 30 godina teže je povređen oko 1.55 časova na Obrenovačkom putu, kod ulaza u Umku, kada se prevrnulo vozilo, rekla je Macura.

On je zadobio otvorenu povredu glave i potres mozga, obilno je krvario i prevezen je neurohirurgu na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dodala je portparol Hitne pomoći.

U udesu oko 1.50 na auto-putu kod skretanja za Ugrinovce muškarac star oko 24 godine zadobio je povredu glave, grudnog koša, nadlaktice i stopala i prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star oko 30 godina je u Ulici Vinogradski venac na Ceraku pao sa motora, zadobio ortopedsku povredu, iščašenje ramena i prevezen je u Institut za ortopediju na Banjici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja pa ja

    16. jul 2013 | 11:11

    Ministarka zdravlja ODMA da podnese ostavku ova macura radi 365 dana po 24 dnevno sata ona ne ide kući sramota da nema niko da zameni ovu macuru hajde da organizujemo peticiju de se nađe ženi zamena strešno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA