Pripadnik Žandarmerije spalio mladiće zbog duga

Jagodinska policija uhapsila je pripadnika Žandarmerije Aleksandra Krstića (33) zbog sumnje da je ubio Srđana T. (28) i Aleksandra N. (29) zbog duga od 6.000 evra

  • 15

Srđan T. (28) i Aleksandar N. (29) iz Jagodine, čiji je nestanak prijavljen jutros, najverovatnije su mladići iz ugljenisanog automobila "audi TT", koji je pronađen kod sela Ratkovići u Rekovcu, a čiji je nestanak prijavila majka Aleksandra N.

- Aleksandar je momak koji se pošteno bavi svojim poslom, nije kriminalac, nema razloga da ga neko ubije. Srđan živi i radi sa ocem u Švajcarskoj, došao je na odmor u Srbiju. U nedelju uveče s prijateljima je bio u Kragujevcu. Tad je poslednji put viđen. Dvojica nastradalih mladića su se posle provoda u Kragujevcu najverovatnije našla s trećom osobom kako bi se Aleksandar dogovorio o kupovini automobila. Srđan je, prema našim saznanjima, samo trebalo da preveze prijatelja i "prodavca" do mesta gde je bio parkiran taj auto - kaže izvor blizak istrazi.

Ubici je verovatno motiv bila pljačka, pa je uzeo novac koji su nosili i ubio ih i zapalio. Momci su likvidirani na seoskom putu kod sela Ratković. Ubica ih je prvo ubio, a onda zapalio tragove.

Jagodinska policija u toku noću privela je Aleksandra Krstića (33) pripadnika Žandarmerije odreda u Kraljevu pod sumnjom da je ubio Srđana T. (28) i Aleksandra N. (29) iz Jagodine.

- Sumnja se da je pripadnk Žandarmerije ubio Aleksandra K. jer mu je dugovao novac, oko 6.000 evra, i da ga je namamio kao da mu novac vrati odnosno da mu da "audi" na ime duga. Srđan je kolateralna šteta jer je samo vozio Aleksandra. Sumnja se i da momci nisu ubijeni u Ratkoviću - kaže izvor blizak istrazi.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    16. jul 2013 | 11:04

    Najopasnija banda u Srbiji=ona sa znackama (mup, DB, zandarmerija svekedno to su samo klanovi u bandi)

  • VforV

    16. jul 2013 | 11:22

    STRA-ŠNO!!! Kakav monstrum!

  • ACA B.

    16. jul 2013 | 11:32

    Strasno sta sve rade zandari u policiskoj drzavi Srbiji.Sve im je Dacic dozvolio,da prodaju drogu,reketiraju,ucenjuju,ubijaju i za sve to dobijaju platu od nas obicnih gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA