MIŠKOVIĆ NA SLOBODI: Vlasnik Delte u kombiju napustio Centralni zatvor! (FOTO)

Nakon uplate jemstva od 12 miliona evra, Miroslav Mišković je danas oko 13 sati napustio pritvorsku jedinicu u kojoj je proveo više od sedam meseci. Mišković krišom izašao iz zatvora izbegavši novinare

  • 8

Vlasnik i predsednik borda direktora kompanije "Delta holding" Miroslav Mišković napustio je danas oko 13 časova Centralni zatvor u Beogradu, gde je proveo sedam meseci i ubuduće će se braniti sa slobode.

Mišković je prethodno dao izjavu pred Specijalnim sudom u Beogradu da se neće kriti i potom je vraćen u Okružni zatvor zbog procedure razduživanja, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

Mišković je iz pritvorske jedinice zatvora izašao nakon što su njegovi branioci uplatili 12 miliona evra jemstva. Nakon regularnog postupka prebacivanja novca na račun suda, stigao je nalog za Miškovićevo puštanje.

U međuvremenu, saopštenjem se oglasila i kompanija "Delta Holding", koja je izrazila "zadovoljstvo što je posle 224 dana provedena u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora" predsedniku te kompanije omogućeno da se u nastavku postupka brani sa slobode".

- Od samog pritvaranja pre 7,5 meseci verovali smo i verujemo da nisu postojali razlozi za pritvor - saopštila je kompanija.

Miroslav Mišković uhapšen je početkom decembra 2012. godine, zbog sumnje da je, zajedno sa sinom Markom i suvlasnikom "Nibens grupe" Milom Đuraškovićem, u perodu od 2005. pa do kraja 2010. godine, neosnovano iz privatizovanog Preduzeća za puteve Niš i drugih preudzeća, izvukao novac i imovinu vrednu od oko 30 miliona evra.

Više o navodima krivične prijave pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Zorić

    23. jul 2013 | 13:17

    I tako dođosmo do kraja " borbe protiv kriminala i korupcije" ... Vučić je SKUPIO POENE i prodao maglu SRBIJI .

  • Bosko Nestorovic

    23. jul 2013 | 13:47

    a zašto ovog vozača policajca ne kazne što koristi mobilni telefon u toku vožnje? A ni pojas nije vezao,m?

  • русија

    23. jul 2013 | 13:29

    вози мишко

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA