Šaranović platio 30.000 evra ubicama Nikole Bojovića

Direktni izvršilac i njegov saučesnik plaćeni su po 15.000 evra za ubistvo brata Luke Bojovića, a motiv je bila osveta za ubistvo Branislava Šaranovića 2009.

  • 7

Slobodan Šaranović uhapšen je prošle noći u Budvi zbog sumnje da je naručio ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

U akciji crnogorske policije uhapšen je i Ratko Koljenšić (36) iz Nikšića, direktni izvršilac koji je za ubistvo plaćen 15.000 evra, a istu sumu novca dobio je i njegov saučesnika čiji identitet, međutim, nije poznat.

Šaranović je, naime, sumnjao da upravo Luka Bojović stoji iza ubistva njegovog brata Branislava u oktobru 2009.

Sukob porodica Šaranović i Bojović počeo je u leto 2009, kada je pod misterioznim okolnostima u Baru nestao Slobodan Radonjić, sin Šaranovićevog kuma Danila.

Iako Radonjićevo telo nikada nije nađeno, i porodica i policija sumnjali su da je ubijen, a u potragu za ubicama su krenuli i otac Danilo i kum Branislav. Jedini trag koji su imali bio je Luka Đurović, koji je u Crnoj Gori najbliži saradnik Bojovića i koji je na dan nestanka i pozvao Slobodana da se nađu.

Tako je sumnja i pala na njega, ali je potraga za ubicama koštala života Branislava Šaranovića i njegovog kuma Danila Radonjića. Šaranović je ubijen 2009. u Beogradu, a kum 2011. u Zemunu.

Šaranovićev brat Slobodan, koji takođe u Beogradu drži kockarnicu, posle ubistva javno je ponudio milion evra za informaciju o identitetu ubica.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LastHope

    26. jul 2013 | 09:19

    Pa kako! Pustis bitange da se poubijaju medju sobom a ko prezivi ide u zatvor!

  • Milosav

    26. jul 2013 | 10:41

    Crnogorci 50 godina u srbiju izvoze samo kriminalce ratne zlocince I udbashe..chojstvo I junaštvo. ..

  • vlada

    26. jul 2013 | 12:13

    e ako ga ti ne podrzis,bogomi ce lezat debelo.moj radonja,moj rudonja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA