Troje državljana Srbije povređeno u udesu u Crnoj Gori (VIDEO)

Do udesa je došlo kada je vozilo u kom su troje mladih iz Bajine Bašte, iz za sada neutvrđenih razloga, prešlo na suprotnu traku i udarilo u odbojnu gredu. Najteže povređena devojka Ivana Obradović prebačena je helikopterom za Beograd i lekari se bore da joj spasu ruku

  • 0

Troje državljana Srbije povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na magistralnom putu Žabljak-Šavnik u Crnoj Gori.  Lekari beogradskog Kliničkog centra bore se da spasu ruku najteže povređenoj Ivani Obradović (30) iz Bajine Bašte, koja je iz Prijepolja helikopterom prebačena za Beograd.

Pored nje povređeni su i Ivanin brat Srđan Obradović (24) i Nevena Veselinović (26), oboje iz Bajine Bašte. Oni su se nalazili u vozilu marke "fijat" užičkih registarskih oznaka kojim je upravljao Srđan.

Do udesa je došlo kada je vozilo, iz za sada neutvrđenih razloga, prešlo na suprotnu traku i udarilo u odbojnu gredu. Kako se navodi, teško povređena Obradovićeva sedela na mestu suvozača, a odmah je kolima Hitne pomoći prevezena u pljevaljsku bolnicu. Policija je navela da će istraga utvrditi uzrok nesreće.

Nju su posle ukazane pomoći u Pljevljima, sanitetskim kolima prevezli u bolnicu u Prijepolju. Zoran Tabaš, direktor Opšte bolnice u Pljevljima, kaže da je stanje pacijentkinje stabilno i da ona nije životno ugrožena.

- Pacijentkinja Obradović sada nije životno ugrožena, povreda je zbrinuta i njeno hemodinamičko stanje je stabilno. Radi se o državljanki Srbije pa je transportovana do Prijepolja kako bi je odatle prebacili helikopterom u Klinički centar Srbije. Njena ruka može mikrohiruški da se zašije  - izjavio je doktor Tabaš.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA