U brata Luke Bojovića pucao Pit Bul?

Ubistvo Nikole Bojovića platio je iz osvete Slobodan Šaranović (74) iz Danilovgrada, uz koga je osumnjičen i Ratko Koljenšić iz Nikšića

  • 3

Nikolu Bojovića ubio je plaćeni ubica pod nadimkom Pit Bul, piše danas štampa.

 

On je, kako navodi "Blic", posle zločina koji se dogodio 29. aprila u centru Beograda napustio Srbiju.

 

Ubistvo brata Luke Bojovića platio je, dodaje se, iz osvete Slobodan Šaranović (74) iz Danilovgrada, uz koga je osumnjičen i Ratko Koljenšić iz Nikšića (34).

 

Ovi podaci, prema navodima lista, stoje u dokumentima koje je Srbija poslala crnogorskom pravosuđu u zahtevu za ekstradiciju Šaranovića i Koljenšića, koji su u pritvoru u Spužu.

 

 

U zahtevu za izručenje srpska policija poslala je i snimak sigurnosne kamere jednog od objekata u blizini mesta gde je ubijen Bojović na kome se vidi kako Pit Bul puca u Bojovića. Ubica je imao pokrivenu glavu.

 

O identitetu ubice ne navodi se ništa više osim tog nadimka.

 

Advokat Zoran Piperović, koji zajedno sa kolegom Danilom Mićovićem brani Šaranovića, kazao je juče Blicu Crna Gora da oni zahtevaju da sud odbije zahtev za izručenje i da njihovom klijentu ukine pritvor.

 

On je kategoričan da dokazi koji su navedeni u naredbi za spovrođenje istrage nisu dovoljni da potkrepe osnovanu sumnju „jer se baziraju na antroploškim analizama i dokazima lica mesta i video-zapisa sa tog lica mesta".

 

 

- To su dokazi koji su apsolutno nepodobni i kao takvi nisu izdržali probu skoro nijednog krivičnog predmeta u Srbiji, a nije mi poznato da su takvi dokazi ikada izvođeni pred crnogorskim sudovima -  rekao je Piperović.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA