Ceca i Bajatović dali 15.000 evra za lečenje bolesne devojčice!

Zahvaljujući mnogim građanima i javnim ličnostima sakupljen je novac neophodan da četvorogodišnja Anastasija Matijević nastavi sa lečenjem Vilsonovog tumora i otputuje na operaciju u Menfis gde se ona obavlja besplatno

  • 8

Posle pisanja Telegrafa i ostalih medija o neophodnoj pomoći za nastavak lečenja četvorogodišnje Anastasije Matijević iz Erdevika koja boluje od Vilmsovog tumora, javio se veliki broj humanih ljudi sa željom da pomogne. Osim građana odlazak ove devojčice na operaciju u Ameriku novčanim prilozima pomogle su i mnoge javne ličnosti.

Najviše su pomogli pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je za devojčicu dala 5.000 evra, i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović, koji je donirao 10.000 evra. Novčane donacije za malu Anastasiju dali su i Ivica Tončev, savetnik premijera Ivice Dačića za nacionalnu bezbednost  i Dragan Marković Palma, lider JS i predsednik Skupštine grada Jagodine.

Prema nezvaničnim informacijama devojčica bi trebalo da putuje u Sjedinjene Američke Države sredinom septembra jer je operacija zakazana već za 17. septembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojvoda

    21. avgust 2013 | 22:10

    hvala Bogu i dobrim ljudima koji su bili u mogucnosti da pomognu malom andelu. ja ti od srca zelim da bude sve u redu i da ozdravis od opake bolesti.

  • Dejan

    21. avgust 2013 | 22:20

    Eeee životeee... Bedo

  • Irvan

    22. avgust 2013 | 10:35

    Neka su pomogli deci bolesnoj i njima je Bog nekada pružo koliko im trebalo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA