PORESKI INSPEKTORI: Ne izdaju fiskalne račune na manifestacijama

Poreska uprava je na Roštiljijadi u Leskovcu, Tamburaškom saboru u Deronjama i Danima piva u Zrenjaninu obavila ukupno 56 kontrola i konstatovala nepravilnosti u gotovo svakom drugom slučaju

  • 7

Poreski inspektori otkrili su da na tri manifstacije, održane proteklih dana: Roštiljijadi u Leskovcu, Tamburaškom saboru u Deronjama i Danima piva u Zrenjaninu, na gotovo svakom drugom prodajnom mestu nisu izdavani fiskalni računi, saopštila je danas Poreska uprava Srbije.

Inspektori Poreske uprave su na tim manifestacijama obavili ukupno 56 kontrola kako bi utvrdili da li se poštuje obaveza evidincije prometa preko fiskalnih kasa i konstatovali nepravilnosti u gotovo svakom drugom slučaju, odnosno na 26 prodajnih punktova.

U saopštenju je navedeno da je u Leskovcu u 20 kontrola otkriveno 11 nepravilnosti, u Zrenjaninu 12 napravilnosti u 26 kontrola i u Deronjama 10 kontrola i 6 nepravilnosti.

Prema poreskim obveznicima kod kojih su utvrđene nepravilnosti biće pokrenut postupak za utvrđivanje prekršajne odgovornosti, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic, Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    1. septembar 2013 | 17:45

    Samo cepaj te nas Srbski napaceni narod a Kineze nemoj te dirati,zuta gamad nas truje raznoraznom kontamiranom robom ,radnici rade za 100 evra mesecno niko nije prijavljen a njih niko nekontrlise,derite po nasima dusu im uzmite

  • dejan

    1. septembar 2013 | 20:17

    Derite gde stignete, a kineze i dalje tolerisete, sramota smo od drzave!!!!

  • Lud Zbujen

    1. septembar 2013 | 17:58

    Za vreme Slobe nije bilo fiskalnih kasa i svi su bili srecni iradili su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA