BELA KUĆA: Podržava nas 10 članica G20

Zvanični Vašington je saopštio da SAD u optužbama podržavaju Australija, Kanada, Francuska, Italija, Japan, Južna Koreja, Saudijska Arabija, Španija, Turska i Velika Britanija

  • 4

Deset članica Grupe 20 međunarodnih ekonomija pridružile su se SAD u optužbama protiv režima sirijskog predsednika Bašara al Asada zbog navodnog korišćenja hemijskog oružja i zatražile jak međunarodni odgovor.

Ove zemlje su: Australija, Kanada, Francuska, Italija, Japan, Južna Koreja, Saudijska Arabija, Španija, Turska i Velika Britanija.

Ipak zajedničko saopštenje koje su potpisali predstavnici ovih deset zemalja i SAD ne poziva eksplicitno na vojnu akciju protiv sirijske vlade, kakvu predlaže predsednik SAD Barak Obama.

(Telegraf.rs / Izvor: dailytelegraph.com.au)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    6. septembar 2013 | 19:38

    Stop Nato tiraniji!!!

  • Mikiveliki

    7. septembar 2013 | 16:26

    NOA,,ne lupaj za Japance..Nisu oni za bombardovanje, ali njih to uopste ne zanima a ljugavi Ameri to sebi ptipisuju kao podrsku..Japanvi se njima svete na drugi nacin, i to im ide za rukom vec decenijama...Ekomomski..Sve dirajte ali Japance ostavite na miru.

  • Sale

    6. septembar 2013 | 20:41

    Nije tacno da Obamu podrzava 10 clanica!!! Podrzava ga Kanada, Turska, saudijska Arabija, Juzna koreja i to je to!!! Ostale clanice koje su navedene samo su pristale da se uopsteno osudi upotreba hemijskog oruzja u saopstenju - dakle NE PODRZAVAJU AGRESIJU!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA