TELEGRAF OTKRIVA: Ovo je promotivni spot za beogradsku gej paradu? (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak pod naslovom "Da li je ovo moguće", koji će, kako saznajemo, biti jedan od najavnih spotova za "Paradu ponosa" koja je zakazana za 28. septembar

  • 34

Na Jutjubu se se pojavio se video-snimak s naslovom "Da li je ovo moguće?", ispod kojeg je potpisana "Parada ponosa 2013", a budući da još nema zvanične potvrde organizatora, nezvanično saznajemo da će ovo biti jedan od promotivnih spotova za gej paradukoja je za 28. septembar zakazana u beogradskom parku Manjež!

Snimak je zamišljen kao novinarski izveštaj TV reporterke koja navodi da je održana "Parada ponosa 2013", a u dvominutnom spotu se, između ostalih, pojavljuje i pevačica Jelena Karleuša, koja je poznata kao veliki pobornik zaštite prava LGBT populacije.

Pogledajte promotivni video-snimak "Parade ponosa" u Beogradu:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    18. septembar 2013 | 14:51

    Ma daj zabranite ovo glupiranje zakonom već jednom. U svetu gde gori na sve strane i zakuvava se zlo u Siriji, kod nas sve manje posla i sve veća muka - samo nam još fale ovi izopačeni sa njihovim majmunisanjem. Oni su nakarada a mi treba da ih podržimo? Isterati to sve napolje iz zemlje.

  • Draža Mihajlovića

    18. septembar 2013 | 15:23

    Pederi nas sve više stiskaju , napadaju , nameću , opterećuju , progone. Ja im nisam kriv što su oni greška prirode. Lepo ih molim da prestanu. U suprotnom moraćemo da se branimo , kad država neće da nas zaštiti. Na sledećim izborima glasam za one koji obećaju da će običan svet biti zaštićen od ove pošasti.

  • Viktor velickovic

    18. septembar 2013 | 15:04

    Svasta im dopustite i da predaju po skole, zabavista, vrticima, itd i postacemo pedersk drzava. Ljudi nemaju poso nemaju sta da jedu a ti srbijo Moja Mila trosi pare na Ove bolesnike . Sve to treba isterati iz zemlje!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA