Kemtrejlsi i HAARP tajno oružje SAD!

Edvard Snouden, odbegli američki agent, dao na uvid dokumentaciju koja dokazuje da je u tajnoj laboratoriji razvijen program koji će dovesti do širenja pustinja i isušivanja Amazonije. HAARP angažovan u programu ubistava i kontrole uma

  • 14

Nema ko ne zna ko je Edvard Snouden, pa to nećemo objašnjavati. Snouden je, dok je radio u Državnoj bezbednosnoj agenciji (National Security Agency - NSA) imao pristup svakom tajnom uglu interneta, a iz onoga što je video, zaključio je da su kemtrejlsi - hemijski tragovi aviona na čiju štetnost mnogi ukazuju - deo "dobronamernog" programa namenjenog borbi protiv globalnog zagrevanja (?!).

On tvrdi da su, u saradnji sa proizvođačima goriva, vladini agenti uložili mnogo napora da održe kemtrejlse u tajnosti i kaže: „Otkrivam ovaj program samo zato što ne postoji nadzor naučnih krugova, nema javne rasprave, i malo je koga briga za neželjene efekte koji su poznati samo nekolicini privilegovanih ljudi, zainteresovanih za nastavak višedecenijskog kemtrails programa i njegovo čuvanje u tajnosti".

Snouden objašnjava da je promena klime pretnja američkoj poljoprivredi i da stoga potpada pod pitanja nacionalne bezbednosti. Priznaje da dobre namere ne vode do dobrih stvari - da, uz uticaj i saradnju sa zloglasnim Monsantom, tajna Geoinženjerijska laboratorija Muad'Dib (Geoengineering lab Muad'Dib) „operiše" od kraja 60-tih, a kemtrejls program insajderi često zovu „krunom" Muad'Diba (uzgred, Muad' Dib je lik iz romana „Planeta Dina" ili „Peščana planeta" - svemoćni vladar koji izlazi na kraj sa negostoljubom pustinjskom klimom Arakisa i njenim stvorovima). Ideja je da se zaštiti klima Severne Amerike po svaku cenu - čak i ako bi to ubrzalo širenje pustinja u podsaharskoj Africi i širenje kancerogenih „trejlsa" u slabije naseljenim područjima. Ima još kolateralne štete koje su već predvideli naučnici Muad'Diba - suše u Amazonu i razorni vetrovi duž istočne obale SAD.

Snouden je, kaže se na Internet hronici (The Internet Chronicle - www.chronicle.su), podelio dokumenta sa ovim portalom, ali ona nisu objavljena, zbog brige za nacionalnu bezbednost, pa je stoga javnosti dostupno samo njegovo svedočanstvo. Dokumenta, tvrdi se, sadrže reference o naučnicima koji će sigurno biti na meti inostranih kontraobaveštajnih službi, a njihovo znanje je od vitalnog značaja za kratkoročni opstanak SAD.

Snouden kaže: „Ako bi se ovaj program zaustavio, naučnici koji su iza njega čvrsto veruju da bi, u roku od samo godinu dana, klima Severne Amerike mogla da se otme kontroli, a nedostatak useva doveo bi do razorne gladi koja bi brzo smanjila broj stanovnika urbanih centara". On objašnjava da je kemtrejls program neverovatno lako sakriti, pogotovo u saradnji sa kompanijama koje se bave gorivom, ključnim delom vojno-industrijskog kompleksa: „Hemikalije koje su oslobođene iz putničkih aviona označene su kao ‚aditivi', navodno u cilju poboljšanja efikasnosti. Samo ako avion dostigne brzinu krstarenja, toplota i atmosferski pritisak izazivaju hemijsku reakciju koja sintetiše supertajne molekule koji zarobavljaju ugljenik. Ovaj proces je nesavršen, pa su mnogi nusprodukti izuzetno opasni i u tragovima. Najopasnija stvar je da su, iako kemtrejlsi čuvaju klimu SAD- a razumno stabilnom, građani svakodnevno bombardovani nevidljivom kišom molekula krcatih ugljenikom, a uticaj na zdravlje je potpuno nepoznat".

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dingo

    3. oktobar 2013 | 17:08

    Pa ljudi moji, sta reci?seme im se zatrlo dabogda! Gamad.

  • Sinisa

    3. oktobar 2013 | 17:16

    Amerikanci ce definitivno upropastiti ovu zajednicku planetu Zemlju !

  • Strahinja

    3. oktobar 2013 | 19:27

    A mene ste nazivali ludakom, eto vam prave istine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA