Milan Popović postao počasni građanin Pančeva!

Privredniku će, zahvaljujući donacijama pančevačkom porodilištu, priznanje biti uručeno 8. novembra na svečanoj sednici za Dan grada

  • 6

Srpski biznismen i bivši dečko Severine Vučković Milan Popović postao je počasni građanin Pančeva. Naime, na vanrednom zasedanju Gradsko veće usvojilo je odluku o dodeli ovog zvanja, a titulu će, zahvaljujući donacijama pančevačkom porodilištu, poneti Milan Popović.

Gradonačelnik Pavle Radanov istakao je značaj Popovićevih donacija zahvaljujući kojima je opremljeno porodiliše Opšte bolnice Pančevo.

- Zahvaljujući donacijama gospodina Milana Popovića, koje prevazilaze 10 miliona dinara, potpuno je opremljeno porodilište Opšte bolnice u Pančevu. Ovom donacijom jednog čoveka, dobročinitelja i filantropa, koja svojom veličinom nadmašuje i one najvećih kompanija, funkcionisanje odeljenja pedijatrije i ginekologije potpuno je podignuto na viši nivo. Dar gospodina Popovića je veliki i direktan i dat je tamo gde je najpotrebnije - rekao je Pavle Radanov.

Priznanje počasnog građanina Milanu Popoviću biće uručeno na svečanoj sednici za Dan grada, 8. novembra.

(A. Č./ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • romanticni zmaj

    11. oktobar 2013 | 16:09

    Svaka cast g. Popovicu!

  • Sladja

    11. oktobar 2013 | 16:49

    Ne razumem minuse na prethodni komentar. Ovo nema veze sa estradom.

  • Бајкер

    11. oktobar 2013 | 21:55

    Милена@био сам му код маме кад смо му реновирали стан на стрелишту,панчевац је.;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA