Manja Grčić novi direktor Antena grupe

"Antena grupa2 za Jugoistočnu Evropu imenovala je Manju Grčić za direktora korporativnih i regulatornih poslova, ona će odgovarati Pavelu Stančevu, generalnom direktoru "Antene" za Jugoistočnu Evropu

  • 5

"Antena grupa" za Jugoistočnu Evropu imenovala je Manju Grčić za CORA direktora (direktora korporativnih i regulatornih poslova). Glavni fokus delovanja Manje Grčić će biti u Srbiji, pored regionalnih projekata "Antena grupe" za koje će, takođe, biti zadužena - saopštila je "Antena grupa".

Manja Grčić se školovala u Libiji, Iraku, Zambiji i Šri Lanki. Diplomirala je novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj. Novinarsku karijeru je počela u BBC-ju, a potom se vraća u Beograd i postaje deo informativne redakcije TV "B92", odakle je otišla pre nekoliko dana.

Grčić će sa svoje pozicije direktno odgovarati generalnom direktoru "Antene" za Jugoistočnu Evropu, gospodinu Pavelu Stančevu.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA