PODGORICA: Maloletnik završio u bolnici praveći eksploziv za gej paradu!

Petnaestogodišnji M. V. je, prema uputstvu sa interneta, pokušao da napravi eksplozivnu napravu s ciljem da je baci na učesnike prve Parade ponosa u Podgorici koja će biti održana danas

  • 11

Petnaestogodišnji M. V. iz Podgorice završio je u Kliničkom centru Crne Gore sa opekotinama kada se zapalila materija koju je pokušao da napravio sa namerom da je aktivira na današnjoj gej paradi.

 

Kako prenose podgorički mediji, M. V. je, prema uputstvu sa interneta, pokušao da napravi eksplozivnu napravu s ciljem da je baci na učesnike prve Parade ponosa u Podgorici, ali se "probna" naprava zapalila i nanela mu opekotine po telu.

 

U glavnom gradu Crne Gore danas će biti održana prva Parada ponosa, a iako je iz policije poručeno da će preduzeti sve mere da manifestacija protekne bezbedno, tenzije su prisutne.

 

Prema pisanju "Vijesti", više osoba sa "molotovljevim koktelima" privedeno je jutros kod Autobuske stanice u Podgorici.

 

"Montenegro prajd" će se održati pod sloganom "Crna Gora ponosno", a organizator manifestacije NVO "Kvir Montenegro" očekuje da će na gej paradi u Podgorici biti nekoliko stotina učesnika.

 

Za bezbednost učesnika Parade ponosa u Podgorici, kako je najavljeno, biće angažovano oko 2.000 policajaca, među kojima i pripadnici specijalnih jedinica.

 

Više osoba sa "molotovljevim koktelima" privedeno kod Autobuske stanice u Podgorici

 

(Telegraf.rs / Tanjug, Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    20. oktobar 2013 | 10:15

    Retardinjo

  • Pavijan

    20. oktobar 2013 | 09:55

    Ne podržavam gey paradu, ali nisam ni proti nje, jednostavno me ne zanimaju. Ali me zanima ko navodi decu da budu ovako nasilni i da se pripremaju za "rat" protiv nekih tamo koji hoće da pokažu da su drugačiji od ostalih. Pitam sve, zašto decu navode da rade takve stvari, hajde ako su junaci neka sami izađu pa da ispolje svoje nezadovoljstvo, a ne preko dece.

  • Mučki provokator

    20. oktobar 2013 | 10:50

    Mali je bas glup

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA