U stanu nađen poluraspadnut leš starice!

Telo starice nađeno je u ležećem položaju, na podu dnevne sobe. Pošto je bilo u poodmakloj fazi raspadanja, pretpostavlja se da je smrt nastupila pre oko mesec dana

  • 0

U stanu u zgradi na Trgu Radomira Vujovića broj 16, u centru Požarevca, policija je juče oko 16:50 pronašla beživotno telo Vidosave B. (80), koje je bilo u poodmakloj fazi raspadanja.

- Policija je u ovu zgradu došla na poziv stanara, koji su se žalili na neprijatni miris po hodnicima. Pošto je stan iz kojeg se ovaj miris širio bio zaključan, pozvana je vatrogasna jedinica za vanredne situacije, koja je razvalila ulazna vrata - saznajemo iz istrage.

Telo starice nađeno je u ležećem položaju, na podu dnevne sobe. Pošto je bilo u poodmakloj fazi raspadanja, pretpostavlja se da je smrt nastupila pre oko mesec dana. Prema prvim nalazima, starica je umrla prirodnom smrću, ali se za to nije na vreme saznalo, jer je živela sama i retko je komunicirala sa komšijama.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA