TERORISTIČKI NAPAD: Šest mrtvih u eksploziji gradskog autobusa u Rusiji!

Od 20 povređenih sedmoro se nalazi u teškom stanju, a Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je spremno da pošalje helikoptere koji bi prebacili povređene do bolnica u Moskvi ako to bude bilo potrebno

  • 0

Šest osoba je poginulo,a 20 povređeno u eksploziji koja se dogodila u putničkom autobusu gradskog saobraćaja u Volgogradu, na jugu Rusije, saopštila je pres služba policije Volgogradske oblasti, a prenose ruski mediji.

Od 20 povređenih sedmoro se nalazi u teškom stanju, a Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo je da je spremno da pošalje helikoptere koji bi prebacili povređene do bolnica u Moskvi ako to bude bilo potrebno, javlja Radio Komersant.

Tačan uzrok eksplozije za sada nije poznat, ali je izbor u policiji agencijama Interfaks i Itar-Tas s saopštio da je moguće da se radi o terorističkom napadu.

Istovremeno, RIA Novosti pozivajući se na izjavu iz lokalne policije piše da bi uzrok eksplozije mogao da bude neisparavan rezervoar za gas.

Ranije je Interfaks izvestio, pozivajući se na neimenovani izvor u policiji, da su na mestu eksplozije nađeni delovi eksplozivne naprave.

Ruski mediji saopštavaju da na mestu eksplozije rade i demineri.

Istražna komisija Rusije (IKR) podigla je optužnicu za "ubistvo dve i više osoba", ali je predstavnik pres službe IKR rekao da optužnica može i da se izmeni.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto- ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA