Putin: Mi smo pobednička nacija!

Nećemo dozvoliti strancima da se mešaju u naše unutrašnje stvari, poručio ruski premijer

  • 0

Rusima je pobeda zapisana u "genetskom kodu" i oni neće dozvoliti strancima da se mešaju u njihove unutrašnje stvari, rekao je ruski premijer i predsednički kandidat Vladimir Putin.

- Nećemo nikome dozvoliti da nam nameće svoju volju. Imamo našu volju i to nam je uvek pomagalo da budemo pobednici. Mi smo pobednička nacija. To je u našim genima - istakao je Putin na skupu podrške njegovoj kandidaturi za predsednika Rusije.

Miting "Zaštitimo zemlju" održava se na nacionalni praznik Dana zaštitnika otadžbine i Putin je u govoru evocirao istorijske događaje kao što su Bitka kod Borodina 1812. godine, kada se Rusija borila protiv Napoleona.

- Bitka za Rusiju se nastavlja, pobeda će biti naša - rekao je Putin, obraćajući se svojim pristalicama na moskovskom stadionu "Lužnjiki", gde se okupilo skoro 130.000 ljudi, preneo je AFP.

- Pozivamo sve da se ujedine, sve one koji Rusiju smatraju svojom otadžbinom, one koji su spremni da je štite, paze i veruju u nju - rekao je ruski premijer.

Putin se kandidovao za predsednika Rusije na izborima koji će biti održani 4. marta. Ako pobedi, to će mu biti treći predsednički mandat.

Njegova vlast se od parlamentarnih izbora iz prošle godine suočava sa masovnim protestima u Moskvi zbog, kako tvrde demonstranti, velike izborne krađe, što Putin demantuje.

(Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA