Manda tvrdi da je Ćazim nije tukao! (FOTO)

Manda Popović, koja je policiji prijavila da ju je udario albanski biznismen, danas je promenila iskaz i izjavila da je udarac dobila od njegovog prijatelja. Osmani pušten iz pritvora

  • 26

Kontoverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, zvani Feliks, saslušan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu, nakon čega je pušten iz pritvora.

Kako Telegraf saznaje, na saslušanju koje je trajalo nešto kraće od sat vremena on je izjavio da nije udario Mandu Popović.

Osmani je navodno rekao da se incident dogodio u restoranu hotela "Zira" i da je šamar Mandi Popović navodno udario prijatelj sa kojim je on sedeo, a čije ime nije želeo da otkrije.

- Kao što je i obećao, Ćazim Osmani se odazvao na prvi poziv policije i tokom saslušanja je objasnio tužiocu da nije izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret. Njegova odbrana je u skladu sa svim ostalim dokazima i odluka o njegovom puštanju je potpuno očekivana – izjavio je za Telegraf Osmanijev advokat Veljko Delibašić.

Manda Popović, koja je policiji prijavila da ju je Osmani udario, danas je promenila iskaz. Ona je saslušana posle Osmanija i, navodno, potvrdila da ju je udario njegov prijatelj, a ne albanski biznismen.

- Oboje su potvrdili da je ona prišla njihovom stolu, posle čega je izbila svađa - navodi izvor iz suda.

Inače, Manda Popović je došla u sud u pratnji policije, sa flasterom zalepljenim na glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ја

    30. oktobar 2013 | 14:10

    Takve i treba da tuku, ja Bih nju priveo zbog davanja laznih izjava

  • Batina

    30. oktobar 2013 | 14:09

    Nisi ti bivena kako treba.

  • Milorad

    30. oktobar 2013 | 16:03

    "Cud je zenska smjesna rabota! Ne zna zena ko je kakve vjere; stotinu ce promjeniti vjera da ucini sto joj srce zudi." (Petar Petrovic Njegos) Sa separatistima u semi, ove su spremne bubrege i ostale organe da daju, pored onoih usluga koje pruzaju za novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA