Muškarac umro od infarkta posle tuče, ukinut pritvor osumnjičenom!

Nenadu R. (40) iz Jagodine ukinuta je policijska mera zadržavanja, jer je obdukcija tela Slobodana Đ. (63), koji je preminuo nakon tuče sa njim, pokazala da je čovek umro od posledica srčanog udara

  • 5

Slobodan Đ. (63), koji je preminuo u toku tuče s Nenadom R. (40), život je izgubio usled posledica infarkta, pokazao je obdukcioni nalaz.

Nenadu R. (40) iz Jagodine ukinuta je policijska mera zadržavanja, jer je obdukcija tela Slobodana Đ. (63), koji je preminuo nakon tuče sa njim, pokazala da je čovek umro od posledica srčanog udara.

Obudkciju je naložio Viši javni tužilac iz Jagodine koji je došao na mesto događaja u selu Majur, a obavio je dr Ljubiša Božić iz Kriminalističko-tehničkog centra MUP Srbije. Kako je ustanovljeno da starac nije umro od posledica tuče, Nenad R. (40) pušten je na slobodu, potvrđeno je "Telegrafu" u Policijskoj upravi Jagodina.

Dva prijatelja sukobila su se juče u dvorištu treće osobe u selu Majur, gde su obojica koristili jedan pomoćni predmet. Naši sagovornici rekli su tada da je povod za raspravu bio potpuno bezazlen - mesto gde je bio parkiran bicikl.

Nenad i Slobodan zbog toga su se potukli, ali bez korišćenja oružja. Udarali su se nekoliko minuta rukama i nogama, nakon čega je stariji pao mrtav, ostavivši mlađeg muškarca u potpunom šoku.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrac

    30. oktobar 2013 | 15:02

    A kako je doslo do infarkta?

  • Bojan

    30. oktobar 2013 | 17:54

    Pa zar sada za ubistvo da ga terete. Pa nije umro od povreda zadobijenih u tuci vec od adrenalina koji je proradio. Zamislite da se nekome izderete, a on ukoliko je plasljiv a srce slabo,moze umreti,pa zar je to ubistvo?

  • Ivana

    30. oktobar 2013 | 15:27

    Svadja je kriva za ovaj infarkt!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA