UPOZNAJTE MILICU BRANKOVIĆ: Da li je ovo najlepša stjuardesa kompanije Air Serbia? (FOTO)

- Želja iz tog perioda da putujem, upoznajem svet i govorim nekoliko jezika je i dan danas moja najveća želja, i hvala bogu, sada mi se pružila prilika i da je ostvarim - kaže prelepa Vlasotičanka

  • 54

Među nasmejanim licima stjuardesa nove nacionalne avio-kompanije "Air Serbia" možete videti i prelepu Vlasotinčanku Milicu Branković. Ona je deo posade aviona "Novak Đoković", koji je leteo na relaciji Beograd - Abu Dabi.

Prekretnica u njenom životu desila se početkom septembra ove godine kada je otišla na audiciju za stjuardese nove srpske avio-kompanije.

Milica je završila Gimnaziju "Stevan Jakovljević" u Vlasotincu 2007. Najpre je upisala engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Nišu, a potom završila i master studije engleskog jezika u Beogradu.

- Moram reći da je moj tata zapravo taj koji je kod mene razvio ljubav prema ovom zanimanju, jer mi je stalno govorio kako je to jedan od najlepših poslova na svetu. Tako da sam još kao mala, verovatno kao i većina devojčica, želela da postanem stjuardesa - kaže Milica, pa nastavlja:

- Želja iz tog perioda da putujem, upoznajem svet i govorim nekoliko jezika je i dan danas moja najveća želja, i hvala bogu, sada mi se pružila prilika i da je ostvarim. Već sam počela da izvlačim reči i fraze jezika nekih zemalja gde ćemo leteti, kako bih mogla da putnicima uputim po neku reč na njihovom maternjem jeziku... Ko zna, malo po malo, pa možda, usput naučim i još neki jezik - ističe ona.

(Telegraf.rs / Izvor: Medija centar Leskovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA