GRAĐANI TUZLE APELUJU: Kaznite devojčice koje su prebile drugaricu!

Javnost, revoltirana snimkom na kome se vidi kako tri devojčice maltretiraju učenicu iz njihove škole, traže brzu reakciju i strogu kaznu za ove mlade nasilnice

  • 2

Nakon što je objavljen snimak na kome se vidi kako tri devojčice u školi maltretiraju jednu učenicu, seku joj kosu makazama, udaraju je pesnicama i šutiraju, vest je stigla do policije, škole i roditelja ovih devojčica.

- U toku dana smo dobili nekoliko mejlova od građana koji su nam poslali taj snimak. Informacija je prosleđena nadležnima, koji će odlučiti kakve će aktivnosti biti preduzete u vezi s ovim događajem - naglasio je portparol MUP-a Izudim Šarić.

Nesib Hasanović, direktor škole u kojoj je snimljen ovaj incident, izjavio je da je obavljen razgovor sa svim učesnicama, njihovim roditeljima i policijom, a da će o rigoroznim sankcijama konačnu odluku doneti Nastavničko veće.

Javnost u Tuzli je zgrožena događajem, posebno zbog činjenice da su učesnici incidenta tri devojčice, od kojih je samo jedna punoletna, čiji roditelji pored svega imaju još jednu brigu, jer se osamnaestogodišnja Selvina Šabuljić nije vratila kući još od incidenta, nakon kog je sama podnela zahtev da napusti školu.

Jedna od posledica revolta i nezadovoljstva građana je upravo Fejsbuk stranica, koja apeluje na sve da zajedno odreaguju i traže kaznu za ovo brutalno ponašanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Tuzlanski.ba)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubisa

    4. novembar 2013 | 17:36

    Treba ih osisati sve tri do gole koze za primjer drugima

  • Dejan

    4. novembar 2013 | 17:50

    Zašto samo njih? Kazniti sve koji su gledali a nisu to sprečili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA