DRAMA NA NEBU: Sudarila se dva aviona, padobranci iskočili na vreme (FOTO) (VIDEO)

Padobranci su se u trenutku sudara, koji se dogodio na oko 3.500 metara visine, pripremali za skok. Jedan od pilota takođe je iskočio i sleteo pomoću padobrana, dok je drugi uspešno spustio oštećeni avion

  • 1

Dva aviona sa jedanaest padobranaca sudarila su se na nebu iznad Viskonsina, SAD. Na sreću, niko nije teže povređen, a užasavajući momenat zabeležile su kamere koje su na svojim kacigama nosili padobranci.

Svi padobranci su preživeli nesreću, jer su iskočili nekoliko sekundi nakon sudara i sleteli na zemlju.

U trenutku sudara padobranci su se spremali za skok. Na snimku koji je napravila jedna od putnica, vidi se trenutak sudara dva aviona, nakon čega je jedan uspeo da sleti na pistu, dok se drugi raspao i srušio na zemlju.

Sudar aviona se dogodio na oko 3.500 metara visine. Jedan od pilota takođe je iskočio i sleteo pomoću padobrana, dok je drugi uspešno uspeo da spusti oštećeni avion.

Pilot koji je sleteo padobranom zadobio je posekotine dok je iskakao iz zapaljenog aviona, zbog čega je prebačen u bolnicu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA