POŽAREVAC: Misteriozna smrt radnika pošte, telo pronađeno kako pluta u Dunavu!

Ratkove kolege u pošti kažu da je nestala i njegova jakna sa mobilnim telefonom i 200 evra. Sumnjaju da ga je neko pratio i primorao ga da vozi do obale Dunava

  • 0

Ratko Živojinović (41), poštanski službenik iz Požarevca, pronađen je mrtav u ataru sela Požeženo, kako pluta u Dunavu, u blizini obale.

Njegovo beživotno telo, u blizini groblja, u petak, oko 10,55, uočili su meštani ovog sela, kao i njegov auto marke "opel astra", koji se nalazio na obali, na 100 metara udaljenosti. Oni su o tome odmah obavestili policiju, koja je telo prevezla na obdukciju u požarevačku Opštu bolnicu, po nalogu dežurnog tužioca.

U požarevačkoj policiji potvrdili su nam ove nformacije i saopštili da je telo poslato na obdukciju.

Nakon izvlačenja tela, na njemu nisu uočeni vidljivi tragovi povreda. Prilikom pregleda auta, pronađen je ključ u kontakt-bravi, kao i novčanik sa novcem i dokumentima, koji se nalazio u kaseti - rekli su u policiji.

Ratko je nestao 7. novembra, kada je otišao u Veliko Gradište, kako bi kupio lajsne za uređenje svoje kuće. Međutim, dva sata nakon što se supruzi nije javio na mobilni telefon, ona je nestanak prijavila policiji.

Ratkovo telo nađeno je narednog dana, ali se za sada ne zna šta je uzrok smrti. Njegove komšije, koje su ga dobro poznavale i za koga imaju samo reči hvale, isključuju svaku mogućnost samoubistva.

- Ratko je bio u srećnom braku i imao je dvoje dobre dece. Živeli su skladno i bili su potpuno situirani. Zaista ne postoji nijedan razlog zbog koga bi on okončao svoj život - kažu komšije.

Njima je čudno to što je Ratko nađen kod Požežena, iako put ka Velikom Gradištu i nazad ne vodi kroz to selo.

Osim toga, od Ratkovih kolega u pošti čuli su da je nestala njegova jakna sa mobilnim telefonom i 200 evra. Sumnjaju da ga je neko pratio jer je znao da ima novac, s obzirom da mu roditelji rade u Austriji i primorao ga da vozi do obale Dunava, a potom ga napao.

Ipak, ovo su samo nagađanja, a precizne informacije znaće se nakon završetka obdukcije i policijske istrage. Ratko Živojinović biće sahranjen u ponedeljak, na Novom groblju u Požarevcu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA