SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Ovo je istina o maloj Tijani, njenim roditeljima i novcu za lečenje!

- Ja sam rekao zbog dobre karme, zbog svog deteta, pomozi i drugoj deci. Ja verujem u tu kosmičku ravnotežu, Boga ili šta već. On (Nebojša Ognjanović) je odbio čak i da samo formalno bude na čelu Fonda - navodi Sergej Trifunović

  • 30

Poznati glumac Sergej Trifunović je, gostujući u emisiji Bulevar B92, prvi put javno govorio o aferi koja je otvorena oko novca za lečenje Tijane Ognjanović i rekao da se ne kaje što je učestvovao u humanitarnoj akciji prikupljanja novca za Tijanu Ognjanović.

- Nisam hteo da učestvujem u toj nekrofiliji. Akcija prikupljanje novca za Tijanu Ognjanović izazvala je jednu divnu stvar da se Srbija i region ujedine oko Tijane. Cela akcija je bila divna i čista. Nijednog trenutka se ne kajem što sam u tome učestvovao - kaže Sergej Trifunović, i dodaje da je bio obaveštavan koliko novca je pristizalo na račun.

On je već tada znao za slučaj Ljubice Adamić koja čeka operaciju u Beču i kojoj nedostaje 100 hiljada evra, ali i za još nekoliko slučajeva.

- Tada sam iz inostranstva, gde sam bio, pozvao Nebojšu Ognjanovića, jer je sakupljeno već dovoljno novca za Tijaninu opreciju i tražio mu da deo novca prebaci na račun za Ljubicu Adamić. On mi je rekao da ne može to da uradi jer je račun namenski - objašnjava Trifunović.

On dodaje da je pitao i da bude na čelu Fonda, simbolično, kako bi višak sredstava otišao i na račune druge bolesne dece.

- Nebojša Ognjanović mi na to ništa nije odgovorio. Ja sam rekao zbog dobre karme, zbog svog deteta, pomozi i drugoj deci. Ja verujem u tu kosmičku ravnotežu, Boga ili šta već. On je odbio čak i da samo formalno bude na čelu Fonda - navodi Sergej Trifunović, i dodaje da se Ognjanović oglušio i o njegove molbe da javno objavi da je skupljeno dovoljno novca za Tijanu, kako bi ostali donatori novac dali drugoj deci kojoj je bio potreban.

Zatim ga je zvala Katarina Jakovljević iz Fonda princeze Katarine i pitala ga naredbodavno kakav problem ima sa Ognjanovićima.

- Mislim da su pobesneli zato što sam ja objavio da je sakupljeno dovoljno novca za Tijaninu operaciju - kaže Trifunović, i dodaje da je poslednji put pokušao da kontaktira s Tijaninim roditeljima u aprilu, ali da mu se oni nikada više nisu javili.

Glumac ne odustaje od humanitarnog rada, čak najavljuje i osnivanje fonda kroz koji bi bila moguća pomoć svoj deci kojoj je za lečenje potreban novac.

(Telegraf.rs/ Izvor: B92.net)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koske

    12. novembar 2013 | 02:08

    Svaka cast Sergej! Nemam sta da dodam. Licno bih te imenovao za direktora fonda

  • Aleksandar

    12. novembar 2013 | 08:06

    Voleo bih da upoznam ovog coveka, jer je njemu humanitarni rad i zalaganje zivotni uspeh, a ne sujeta i lopovluk. Moze svako da prica sta hoce o Sergeju Trifunovicu, covek se pokazao na delu uvek kada je to bilo najpotrebnije. Bravo za njega i za svakog humanitarca!

  • Bojan

    12. novembar 2013 | 01:58

    Ja stvarno ne mogu da razumem roditelje da ne prikazu sve papire i demantuju sa dokazima da je sve ovo laz kao sto tvrde. To mi samo nije jasno zasto to ne urade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA