RADULOVIĆ: Uvešćemo red u Agenciju za privatizaciju!

Ministar privrede Saša Radulović najavio je da će Vida Uzelac biti postavljena za novog vršioca dužnosti direktora te agencije, ocenjujući da je ona odlučan stručnjak

  • 8

Ministar privrede Saša Radulović najavio je večeras da će Vlada Srbije uneti red u Agenciju za privatizaciju, a prvi korak ka tome je postavljanje Vide Uzelac za novog vršioca dužnosti direktora te agencije.

Uzelac je više od deset godina bila direktorka Centralnog registra za hartije od vrednosti.

On je istakao da će u budućem radu Agencije za privatizaciju biti onemogućeno "pljačkaško" delovanje, kakvo je, prema njegovoj oceni, bilo do sada.

Prema njegovim rečima, Vida Uzelac je odličan stručnjak, a Agencija za privatizaciju će raditi tako da pljačke više neće biti moguće.

Ministar privrede je dodao i da je odluku o ukidanju Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) donela Vlada usvajanjem Predloga zakona o budžetu za 2014. godinu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saka

    14. novembar 2013 | 21:28

    Sad mozete da uvodite red kad je sve rasprodato. Sta je sa kriminalom i korupcijom koja se odvijala sve ove godine u privatizacijama? Zasto niko nije u zatvoru?

  • Heisenberg

    14. novembar 2013 | 22:36

    I ovaj je mutljevina teska, naveo da nista nema u imovinskoj karti a sve prepisao zeni

  • Bojan

    14. novembar 2013 | 22:36

    Kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA